Top

Zonder respect geen voetbalInformatie voor media en verenigingen

UITGEGEVEN: donderdag, 6 december 2012 15:46 LAATST GEWIJZIGD: vrijdag, 7 december 2012 15:28
 

Dit weekend staat het voetbal stil bij de tragische gebeurtenis waarbij assistent-scheidsrechter Richard Nieuwenhuizen het leven heeft gelaten. Iedereen is geschokt en leeft mee met de familie, vrienden en de vereniging. Het is belangrijk om samen stil te staan bij wat er is gebeurd en om ons af te vragen: Hoe nu verder? Want zonder respect geen voetbal.

Vrijdag 7 en zaterdag 8 december is in landelijke dagbladen een poster te vinden. De KNVB wil hiermee gehoor geven aan de behoefte van voetballiefhebbers om te laten zien dat zij ook vinden dat er een grens is bereikt. De Deze poster geeft iedereen de mogelijkheid dit ook aan de buitenwereld te laten zien. Daarnaast roept de KNVB alle voetballers, verenigingen en supporters op om stil te staan bij wat er is gebeurd en om met elkaar in gesprek te gaan. De bond nodigt iedereen uit om goede initiatieven te delen op een speciale tab op www.facebook.com/knvb. De tab is ook direct te bereiken via http://bit.ly/KNVBRespect

In lijn met de honderdduizenden vrijwilligers waarop het amateurvoetbal draait hebben verschillende partners en media zich belangeloos ingezet om onze "zonder respect, geen voetbal"-oproep kracht bij te zetten. Via de onderstaande links zijn alle uitingen en een uitgebreide toelichting ook voor andere media en amateurverenigingen te downloaden. Bij voorbaat dank voor jullie inzet om de boodschap te verspreiden!

Download mediakit

Media die de advertentie in de krant willen zetten, kunnen contact opnemen met judith.defrel@knvb.nl

Download verenigingkit

Meer informatie over het thema sportiviteit en respect

Download de poster  of deel de link naar poster
 

Bekijk ook onderstaande video's: