Top

Over Ons

Welkom op de website van voetbal vereniging Hilalsport Eindhoven

HSE is een energieke voetbalvereniging,  waar  voetballen met plezier voorop staat.  Volgende zaken hebben een belangrijke plaats binnen onze vereniging.
Het familiegevoel, onze pupillen en onze voetbalopleidingen. HSE is dan ook  trots op de samenstelling van zijn elftallen.
 
We hebben de afgelopen jaren onze organisatiestructuur vernieuwd en verbeterd. Door nieuwe bestuur aan te stellen en door te gaan met nieuwe enthousiaste  trainers. En niet te vergeten de vrijwilligers welke onmisbaar zijn voor onze vereniging.
Dit wil niet zeggen dat we er al zijn, we investeren in de kwaliteit van onze trainers en leiders.
Ook staat waarden en normen hoog in het vaandel bij de HSE
Er is een tuchtcommissie opgericht  om hierop toezicht te houden. Onze tuchtcommissie uit onafhankelijke KNVB scheidsrechter, jeugd coördinator en een assistent trainer.
 
Om de binding tussen onze jonge en oude leden te versterken willen we in de toekomst activiteiten organiseren zoals toernooitjes, voetbaldagen en bijeenkomsten voor de elftallen.
 
Op financieel gebied wordt er verantwoord beleid gevoerd. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar nieuwe sponsoren want zonder de sponsoren  kunnen we onze doelen niet bereiken. Dank voor onze sponsoren.
Zoals elk ander vereniging kan ook HSE alleen maar goed functioneren en beter worden als de onderlinge communicatie open en eerlijk is.   
        
Bent u tevreden? Vertel het uw vrienden/ kennissen. Bent u ontevreden? Vertel het ons.
Als u ideeën of suggesties hebt neem gerust contact met ons op.
Samen met onze leden willen we als bestuur, trainers, leiders, vrijwilligers bouwen  aan een betere HSE.